Lokaal adverteren op Twitter

Het is via CityTweet mogelijk om via een eenvoudige sms een advertentie te plaatsen op Twitter. Binnen enkele minuten bereikt u een lokale doelgroep online!

Citytweet sms voor en door iedereen
Zijn de verse broodjes in de aanbieding en komen ze zo uit de oven? Heeft u overtollige spulletjes en verdienen ze een tweede leven bij iemand anders? Is uw huisdier vermist en zoekt u hulp van oplettende buurtgenoten? Of komt er een evenement dat niet gemist mag worden? Eensms-advertentie is er voor iedereen: particulier, bedrijf, vereniging, overheid, politie, etc. De advertentie zal gelezen worden door de volgers van de betreffende gemeente. Interessante berichten zullen snel geretweet worden en bereiken een nog groter publiek.

Hoe werkt het?
Adverteren via sms gaat snel en eenvoudig. De advertentie moet een korte en krachtige boodschap bevatten. Als u de plaats binnen citytweet.nl heeft gevonden smst u: Tweet plaatsnaamNL advertentietekst (maximaal 135 tekens) en verzend dit naar 3010 (110ct). Vergeet niet in de tekst een linkje, adres of telefoonnummer te zetten. Na goedkeuring wordt uw advertentie online geplaatst op het betreffende twitteraccount, en dit allemaal binnen enkele minuten. Lees de voorwaarden op www.citytweet.nl/sms.

Wat is CityTweet?
Met CityTweet vindt u alle nieuws uit kranten, van officiƫle gemeentewebsites, lokale en regionale radio en tv en over cultuur. Ook politieberichten en P2000 meldingen van de brandweer ontvangt u als eerste. Het is een uitstekende informatiebron voor iedereen die graag op de hoogte gehouden wil worden van de laatste nieuwtjes en feiten uit zijn of haar woonplaats.

Adverteren via een sms is uniek, omdat je daarmee gericht en lokaal mensen bereikt. Volg een lokaal kanaal als je op de hoogte wilt blijven van nieuws, maar ook van de nieuwe mogelijkheden binnen CityTweet.

Plaatsnaam